OKUSI SE NE RAĐAJU, NEGO STVARAJU

Restoran

Smješten na samoj hridi prelučkog zaljeva, restoran Navis pruža vrhunski gourmet doživljaj svakom gostu. Atmosfera je čarobna: dok vam poglede mami kvarnerski arhipelag koji ponosno krasi pučinu, vaše nepce čeka posebno iznenađenje. Inspiriran najkvalitetnijim sastojcima mediteranske i kontinentalne kuhinje, upoznat ćete se s genijalnim i maštovitim idejama pretočenim u inspirativni menu sastavljen od sezonskih i lokalnih namirnica. Pažljiv odabir sastojaka i čarobna kulinarska interpretacija našeg chefa rezultiraju vrhunskim gastro užitkom. Zadivit će vas.

Fine dining experiences

Četiri načela

Kad je hrana u pitanja, ne radimo kompromise. Carpaccio od jadranske tune, jastog, svježe kamenice, biftek sa svježim istarskim tartufima, gregada od morske divljači, domaći kruh iz krušne peći bez aditiva.

Vi birate i ne brinete. Sve naše namirnice su svježe, kvaliteta neupitna, a kreativno osmišljen meni s izraženim karakterom na sekundu će vas dovesti u napast – pojesti odmah ili se još malo diviti. Samo na sekundu…

Informacije
  • Telefon: +385 51 444 600
  • Email: hotel@hotel-navis.hr
  • Dress Code: Elegant
Radno vrijeme
  • Ručak: od 11:30 do 18:00
  • Večera: od 18:00 do 22:00
Nazovite za rezervaciju

+385 51 444 600

Kušajte neka od naših najbolje ocijenjenih jela

Jelovnik

Teško je izdvojiti samo jednu stvar koja se ističe na našem meniju. Svaki red krije svoju tajnu i posebnost. Bilo da je riječ o svježim ribljim specijalitetima ili tradicionalnim jelima ispod peke, inovativna interpretacija našeg chefa odvest će vas na trenutak iz stvarnog svijeta u čarobni gastro svijet a la carte restorana Navis.
Kažu da gurmani tri puta uživaju u hrani: prvi put kad vide hranu, drugi put kad osjete njezin miris te treći put kad ju kušaju.
Na vama je samo pripremiti sva osjetila i prepustiti se doživljaju.

-
Couvert
5 €

Domaći kruh bez aditiva, istarsko ekstra djevičansko maslinovo ulje, pozdrav iz kuhinje

Degustacijski Menu
100 €

Degustacijski menu sastoji se od lokalnih namirnica, ovisno o sezoni i dostupnosti. Degustacijski meni se poslužuje isključivo za cijeli stol

Wine pairing
40 €
Sezonski prilozi i salate
7 €
Desert
10 €
Sladoled
5 €
Selekcija sireva
22 €
HLADNA PREDJELA
Carpaccio od kvarnerskog škampa
29 €

emuzija od citrusa, voće

Carpaccio od bijele ribe
21 €

emulzija od citrusa, med, voće

Tartar od tune
22 €

soya, wasabi, kapari, luk, hrskavac

Salata od hobotnice
20 €

pečena rajčica, motar, ulje od bosiljka

Kamenice
6 €
Beef tartar
25 €

gorušica, žumanjak, čips od krumpira, smeđi maslac

Mesna selekcija
19 €

drniški pršut, istarska kobasica, paški sir

Cezar salata
20 €

free range piletina iz međimurja, dalmatinska panceta, tvrdi ovčji sir

TOPLA PREDJELA
Rižot od kvarnerskog škampa
27 €

bisque od škampi, acquerello riža

Linguine sa školjkama
20 €

miješane školjke, limun, čili

Domaća tjestenina s kvarnerskim škampima
26 €

bisque od škampi, domaća tjestenina

Sipa ragout
22 €

espuma Veli Jože, bottarga, palenta

Celer u soli
19 €

mousse od patlidžana, umak od povrća, ulje od limuna

Riblja juha
16 €

riba, školjke, škamp, povrće

Kapesante
7.5 €

sa žara ili gratinirane

Juneći short rib
23 €

demi glace, pečeni krumpir, ljutika

Crni tartuf
15 €
Bijeli tartuf
60 €
Vrganji / divlje šparoge
12 €
GLAVNA JELA
Biftek
42 €

demi glace, gorušica, krumpir, sezonsko povrće

Janjeći kotleti
42 €

demi glace, gorušica, krumpir, sezonsko povrće

File plemenite ribe
35 €

brokula, špinat, beurre blanc

Tuna steak
39 €

umak od ribe, sezonsko povrće

Kovač / Škarpina
115 €
Oborita riba
90 €
Kvarnerski škampi
100 €
Jadranske lignje
65 €
Jastog / Hlap
190 €
Dondole / Kunjke
65 € / 50 €
Upoznajte glavnog kuhara
"Dođite i okusite iznenađujuće i naizgled beskrajne arome te provedite nezaboravnu večer u našem restoranu. Doživite naše autentične delicije i izvrsne koktele, kao i našu toplu i srdačnu gostoljubivost."

Tino Sinožić – Chef

This website uses cookies to improve your web experience.
Close